بنام خدا
(7)
چگونه قدرت مدیومی خویش را افزایش دهیم - قسمت هفتم
ارتباط خواب و بیداری
فرامرز ملاحسین تهرانی
با سلام خدمت دوستان در قسمتهای قبل یادآور شدم که هشیاری و آگاهی از نحوه به خواب رفتن و ثبت خاطراتی که از رویاهایمان داریم و کنترل و تحلیل آنها و درنهایت یادداشت روزانه خوابهایمان در دفترچه ای که به همین منظور تهیه کرده ایم باعث خواهد شد که کنترل ما به ضمیر آگاه و ناخودآگاهمان بیشتر شده و روزی میرسد که ما قادر خواهیم بود به راحتی روح را تحت کنترل درآورده و در زمان خواب به هر کجایی که خواسته باشیم سفر کرده و با اقوام و دوستانی که پیش از این فوت شده اند و حتی آنهایی که هنوز در قید حیات هستند تحت شرایطی ملاقات نماییم. بدیهی است دستیابی به چنین توانایی مستلزم تمریناتی است که در قسمتهای قبلی متذکر شدم. اینک به ادامه مبحث تکنیکهای افزایش قدرت مدیومی و ارتباط با نیروهای خارج از بعد مادی می پردازیم.
به افرادی که قادرند با نیروهای غیبی ارتباط داشته باشند مدیوم می گویند. مدیوم ها کسانی هستند که ازلحاظ درک و فهم و تحلیل پیامهای روحانی از قدرت بیشتری نسبت به سایرین برخوردارند. درواقع همه مردم در ارتباط با جهان غیب هستند اما نود درصد از مردم از این حق طبیعی و الهی صرف نظر کرده و خود را محروم ساخته اند. مدیوم ها کسانی اند که قوه دریافت امواج از محیط برایشان راحت تر از افراد عادی است. مدیوم ها به دو دسته تقسیم می شوند. 1- مدیوم های ذاتی و 2- مدیوم های اکتسابی.
1- مدیوم های ذاتی: مدیوم های ذاتی از بدو تولد نیروی مدیومی را با خود دارند. یعنی قوه درک شان نسبت به عوالم غیرمادی بیشتر از سایرین است. که به چند گروه تقسیم می شوند. مثلا برخی مدیوم بینا هستند. یعنی چشمان آنها نسبت به مردم عادی از توانایی بالاتری برای دیدن امواج و طول موج های بالاتر از حد طبیعی برخوردار است. برخی دیگر مدیوم شنوا هستند. این دسته افراد صداهایی که برای سایرین نامفهوم است را براحتی می شنوند. برخی دیگر مدیوم الهامی اند که همانطور که از نامش پیداست به آنها از سوی جهان غیب و افراد نامریی پیامهایی می رسد و آنها این پیامها را درک می کنند. برخی دیگر مدیوم احساسی هستند. برخی مدیوم ها را مدیوم کتابت می گویند که قادرند از ارواح اطلاعات گرفته و بوسیله قلمی که در دست دارند آنها را بنویسند. که مدیوم های نقاش نیز جزو این دسته اند که در قسمتهای آینده به تحلیل تک تک این مدیوم ها می پردازم و تکنیک های آنها را یادآور می شوم.
یادآور شدیم که مدیوم های ذاتی از بدو تولد این توانایی با آنها متولد می شود. و این به دلیل حکمت الهی است تا به واسطه این اشخاص مردم از قدرت روح و نقش آن در تکامل جامعه و زندگی فردی و اجتماعی بشر آگاه گردند. مدیوم های ذاتی شاید خودشان هم ندانند دارای چنین توانایی هستند و به همین خاطر پس از گذشت مدتی و پا به سن گذاشتن به خاطر عدم بهره گیری از این توانایی، قدرت مدیومی آنها کاهش می یابد. مدیوم های ذاتی چیزهایی می بیننند و یا می شنوند که مردم عادی از دیدن و شنیدن آنها عاجزند به همین خاطر تعاریفی که آنها از پدیده های اتفاق افتاده در پیرامونشان می کنند باعث شگفتی مردم شده و در اکثر اوقات به خاطر عدم آگاهی مردم باعث تمسخرشان می گردد. همین عامل باعث می شود که مدیوم ها افرادی منزوی و گوشه گیر شوند زیرا به غیر از مردم غریبه، حتی نزدیکترین کسان آنها ممکن است آنها را مورد ملامت قرار داده و درنهایت موجب انزوای آنان و درونگرایی اشان گردد.
2- مدیوم های اکتسابی: این دسته افراد دارای قدرت مدیومی نیستند اما به واسطه تحصیل و تمرین و بعضا ریاضت و ممارست زیاد موفق می شوند به هدف مقدس خویش که همانا ارتباط با مفاهیم عالم غیب و دسترسی به دنیای روح و دریافت الهامات و صوت و نور الهی است نایل آیند. این دسته از مدیوم ها از آنجا که با علم و آگاهی و هدف و انگیزه ای مشخص و تحت تعالیم اساتید این حرفه اقدام به کسب معرفت روح کرده اند در آینده بهره های فراوانی از این تلاش خویش در ارتباط با ارواح متعالی خواهند برد. که در آینده بیشتر به این موضوع می پردازیم.